måndag 8 februari 2010

Det blir inte som man tänkt

Den här veckan skulle jag ju vara såååå duktig och fortsätta min rensning i hemmet.
Men dagarna går ju så fort. Kryddhyllan var det ända som blev rensat och städat. Tänk vad länge man kan spara kryddor innan man kommer på att man inte tycker om dom och aldrig använder dom. Nu åkte de bort iallafall.

Hade lite möten med läkare och sånt och då går nästan hela dagen för mej, för jag blir så trött när jag gör något. Sen ska jag ju hämta på dagis/skola och vara pigg och glad mamma.
På fredagasförmiddar går jag på föräldrarfika, nu när jag är sjukskriven.
Det är himla trevligt. Vi är några tjejer/mammor i olika ålder som fikar och pratar om livet. En mysig ventil i vadagen.
De flesta är tjejer som går på syjuntan varannan tisdag, så nu börjar vi känna varandra lite mer.

Hade barnen den här veckan och det är underbart, kul, inspirerande, givande och stressande, tröttande.
Veckan avslutades med att sonen blev magsjuk med hög feber. Nu när pappan hämtade barnen kräktes sonen ner hela badrummet det sista han gjorde. Men, men jag fick iallafall badrummet ordentligt städat.

Handarbetsmässigt blir jag liksom inte klar med någonting.
En stickad sjal som jag hållit på med i flera månader, (nu är jag trött på den), håller jag på att maska av. Men nu får jag börja virka kanter och jag tycker att det är roligare att virka än sticka har jag kommit på.
Försöker följa Ulliga gullligas Virkorlong men dels vill barnen kolla datorn och sen tappade jag bort rätt virknål under ett par dagar, förargligt.
Började att virka en grytlapp i en för mej ny teckning, är snart klar med den ena sidan, den ska ha två som virkas ihop.
Sen är det ju mina mormorsrutor, men dom räknas nästan inte.
De ska ju bli så många hade jag tänk, typ 200 eller något.
Men varje ruta blir fort klar så det känns som om något blir klart även om det egentligen inte blir något av dem än.

Nu har jag nog gnällt färdigt, iallafall för idag.
Nu ska jag slänga mej i soffan bland mina handarbeten och försöka göra klart något.

1 kommentar:

  1. Du kämpar på tappert Du! Ibland är vissa dagar bara såna...Då är man glad för det lilla som funkar och blir rätt. Tack för din söta kommentar hos mig! Roligt att du vill vara med i min tävling!
    Tyvärr har min sida strulat ordentligt i em så jag fick plocka bort texten på tävlingsinlägget och göra ett nytt inlägg om det.Därför skulle jag vilja be dig att ändra länkadressen i tävlingslänken till mig.Här är den nya adressen.Markera, kopiera och klistra in den, så slipper du göra om hela proceduren med bild och det hela.http://livsluft-karin.blogspot.com/2010/02/tassedag-giveaway_08.html
    Självklart räknas din röst med in i dragningen, trots nytt inlägg. Jag har låtit kommentarsdelen ligga kvar under den nya för säkerhets skull.Du kommer inte att bli missad.:-)
    Var nu rädd om dig och ha det fortsatt fint i veckan!STOR KRAM fr Karin

    SvaraRadera