tisdag 26 januari 2010

Sjalar
Jag hade ju från början tänkt att den här bloggen enbart skulle handla om mina virk och stickprojekt. Nu blev det inte riktigt så.

Men nu tänkte jag iallafall visa en sjal som jag precis har gjort klart. Jag ska "bara" fästa lite trådar. Den är virkad i Marks&Kattens Sarek, ett 100% ullgarn.
Upptill är den hela 180 cm och åt andra hållet 63 cm. Det blev nog lite långa snibbar, men jag trivs redan i den.

Jag trivs väldigt bra i sjalar.
Jag har ofta ont i och fryser om axlarna. Den lilla tanten i mej tittar fram.
Sen tycker jag att det är kul att virka och sticka sjalar då jag inte måste räkna så mycket.

1 kommentar:

 1. Hej Lena!
  Va roligt att du kikade in i min blogg och blev glad av den.:-)Det är verkligen ett härligt betyg att få.TACK så hjärtligt!Det värmer med så fina ord minsann!!:-)Det är så roligt när besökare lämnar en liten rad efter sig.

  Vilken vacker sjal du har gjort!Färgerna är underbara. Den är säkert varm och go när den är i ull.Skulle kanske försöka mig på det också, men det är så många år sedan jag stickade, så jag vet knappt hur man gör de olika maskorna, fniss. Annars är jag så frusen av mig så en sjal hade varit skönt att svepa om sig.

  Har suttit och läst i din blogg här, och anar att du har en jobbig tid bakom dig, och kanske fortfarande har. Jag hoppas verkligen att allt kommer att lösa sig till det bästa för dig, både med boende, försäkringskassan och allting.Man kan känna sig utlämnad när man hör om FK nya regler, och lätt bli missmodig.Så gott man kan får man väl försöka hålla modet uppe och hoppas att det kan bli en vändning på det hela efter valet, om oppositionen vinner, för detta är ohållbart.Man får ta en dag i sänder, annars kan man bli ännu sjukare av oro.Så så lever jag just nu.:-)

  Du är förstås varmt välkommen tillbaka på min blogg om du skulle vilja och få lust till det.

  Var rädd om dig! Jag önskar dig allt gott och hoppas att allt ska bli till det allra bästa för dig och barnen!
  /Stor kram fr Karin

  SvaraRadera