fredag 29 januari 2010

Vill vinna ängel och hjärta

Nu är det tävling hos Ebbas änglar och det är klart att jag vill vinna en av hennes fina änglar.Ebbas änglarDet är en annan utlottning hos Hemlycka där jag också vill prova min lycka.Hem lycka

Nu verkar jag också ha lyckats både länka och fixat en bild.
Så, man kan lära gamla hundar sitta.

1 kommentar:

 1. Hej Lena!
  Tack för din gulliga kommentar inne hos mig!!:-)
  Jag såg att du lagt dig till som följare på min blogg. Va roligt!Det gläder mig att du uppskattar min blogg.Varmt välkommen!:-)
  Jag försökte hitta adressen till dig genom att trycka på Följare-bilden men din hemsida och bild kommer inte upp.Du är bara som en blå gubbe i rutan.Men så såg jag din kommentar och hittade dig den vägen. Knepigt. Jag vet inte varför det blir så??Jag ska lägga till dig i min blogglista så jag lätt hittar in till dig!:-)
  Ser att du har det lite knepigt med att få in en länk.Men du vet att du går till inlägg och bara skriver ett ord ex.Ebbas Änglar. Sedan markerar du det ordet och går upp i inläggsmenyn och klickar på ordet Länk. Där kan du sedan klistra in den http-adress som du kopierat hos Ebbas Änglar.Sedan OK och det ska vara klart.Du kan lägga in en bild också och göra på samma sätt.
  Hoppas inte du tar illa upp att jag skriver detta. Tänkte bara att jag kunde försöka hjälpa till när du nu skrev att du försöker få till det.
  Du får gärna höra av dig igen om du inte får kläm på det för man vill ju så gärna att sådana saker skall fungera på ens blogg.
  Nu önskar jag dig en riktigt skön helg! Var rädd om dig!
  /Kramar Karin

  SvaraRadera