torsdag 12 november 2009

Lägenhetstitt

Har idag varit och tittat på den lägenhet som jag vill byta till mej. En 4:a med uteplats både framför och bakom huset. Nya golv överallt men lite slitet på sina ställen och lite lister och sånt som bör fixas.

Men det skulle vara super om bytet kunde gå igenom. Jag och barnen kunde få det jättebra där. Om det blir byte vill vi alla flytta före jul. Tänk om allt vore klart till jul.

Ringde CSN idag om mitt lån, nästa år behöver jag bara betala ca 200 kr/mån istället för 1000 och sen är lånet slutbetalt. Vilket lyft det vore.

Förkylningen har blivit värre igen, hostar som en tok och håller på att tappa rösten.

Visning på "vår" lägenhet i helgen. Så det måste storstädas överallt och jag måste hitta på något att göra söndag eftermiddag och måndag kväll. Vad gör man utan pengar och med trasig bil. Hyr in sej hos någon granne.

Är bara så trött på allt och vill att allt ska vara klart. Med lån, packning och flytt. Jag vill börja mitt nya liv nu!!!!!!!!!!!!!!!

Nu blir det en slurk hostmedicin och sen sängen.

Natti, natti

1 kommentar:

 1. Hej Lena,

  Roligt att du hittade till min inte så uppdaterade blogg. Har tyvärr inte hunnit med så mycket av det mesta just för tillfället.

  Tycker att det är så otroligt mysigt att komma ner till Pyssel-/ Stick-/ Virkcafét och bara ta en kopp te och virka några varv.

  Låter positivt det där med dina misnkade studielån :)

  Ha en trevlig helg
  kram Pom

  SvaraRadera