måndag 19 april 2010

Vårtrötthet eller återfall

Den senaste tiden har jag varit så trött, så trött.
Orkar knappt med mej själv.

Vet inte om jag "bara" är vårtrött eller på väg att bli sjuk.

Lite orolig är jag att min deprition eller utbrändhet är på väg tillbaka.
Har nu arbetat sen första april.
Början var jättejobbig och sen blev det bättre ett tag, tänkte nästan gå upp på heltid i förtid.

Nu när det har löst sej med boende och finanseringen, köp av ny bil och planerat flytten trodde jag att det skulle kännas lättare. Men icke.

Där jag arbetar under min sjukskrivning ska de renovera köket och idag började de att bila upp golvet.
Trotts att jag hade öronproppar och "bara" arbetar 3 timmar hade jag mest lust att springa skrikande därifrån med händerna för öronen.
Men det kan man ju inte göra, då hamnar jag väll verkligen på psyket.


Men för att vara lite mer possitiv har jag börjat ta upp lite växter som jag ska ha med i flytten, lite örter och julrosor. Det blir nog en vit pion och en eller två klimatis också.

Dessutom har jag börjat skriva på en arbetsansökan.
Grannen kom häromdagen in med ett jobb hon hittat någonstans när hon själv sökte. Det här var ett jobb som verkade gjort för mej skulle passa perfekt.

2 kommentarer:

 1. Det är väl ganska vanligt att man får en reaktion när "allt ordnat sig". Då släpper spänningarna och kroppen talar om att den behöver vila. Många gånger är det ju huvudet som behöver vila, kroppen klarar mer än vad man tror. Kämpa på, det kommer att "löna" sig.
  Kram från Eva Linnea

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Va duktig du är som klarar av att jobba samtidigt som du har flytt och en massa annat praktiskt att tänka på.Det är nog inte konstigt att du är trött.Många intryck och nya saker och planeringar kan trötta det med.Ta det lugnt så du inte går för snabbt fram.Det är lätt att förivra sig när man känner att det går bra, men det vet du ju säkert... ;-)Så vila, vila för det behöver du säkert i allt du står i nu.Lät spännande med jobbet du ska söka.Lycka till med allt nu och simma lugnt som ugglan i Fablernas Värld alltid avslutade programmet med.
  Här väller våren fram skulle man kunna säga.Överallt blommar vitsippor och scillor, och sena påskliljor blommar, och körsbärsträd och äppleträd slår ut.Vilken ljuvlig tid detta är. Hoppas ni har det vårfint uppe hos er med.Det ger lite energi, eller åtminstone glädje när man är trött.
  Varm kram fr Karin

  SvaraRadera